Hangmat en Hangstoelstandaards

Toont alle 8 resultaten

Toont alle 8 resultaten

Een hangmatstandaard kiezen

Een hangmatstandaard kan een geweldig alternatief zijn voor het opschorten van een hangmat tussen twee vaste punten. Een ideale oplossing voor het ophangen van een hangmat is een tuin waar hij tussen twee bomen of muren kan worden opgehangen. Wanneer deze optie niet beschikbaar is, kan een hangmatstandaard een goede keuze zijn. Bij de Hangmat Koning kunt u een hangmatstandaard bestellen op basis van ontwerp, grootte en prijs. Met de standaard heeft u de vrijheid om uw hangmat op een gewenste plek of op het zonnigste plekje in uw tuin te plaatsen.
Een hangmatstandaard gebruiken
Hangmatstandaards zijn de meest eenvoudige manier om een hangmat op te hangen. Hier volgen enkele voordelen van een hangmat met standaard:

U kunt uw hangmat heel gemakkelijk aan de standaard vast- en losmaken wanneer u maar wilt.
Stands zijn mobiel – u kunt uw stand overal naartoe verplaatsen, zowel binnen als buiten, in de beste stand van de zon of in een serre of serre.
Veel standaards zijn licht en gemakkelijk te dragen en te monteren.
Onze stands zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en vormen een zeer aantrekkelijke aanvulling op uw achtertuin.
De standaards zijn verstelbaar en geschikt voor vele soorten hangmatten.

Een hangmatstandaard is ideaal voor in de tuin, maar minder geschikt voor gebruik binnenshuis vanwege het formaat. Met een hangmatstandaard is meer beweging mogelijk dan met een hangmat aan een stevige boom of muur. Als u ophangpunten gebruikt, kunt u allerlei ophangoplossingen vinden in onze categorie: accessoires.
Houten hangmatstandaards
Naast onze uitgebreide collectie metalen hangmatstandaards hebben wij ook een groot assortiment houten hangmatstandaards op voorraad. Onze hardhouten stands zijn allemaal FSC-gecertificeerd. Wij bieden een selectie larikshouten standaards aan. Lariks is een houtsoort die wordt gewaardeerd om zijn sterke, duurzame en waterdichte eigenschappen. Wij gebruiken in onze stands larikshout in plaats van dennenhout, omdat dit een veel betere kwaliteit heeft en langer meegaat.
Voor mensen die hun hangmatstandaard in de winter niet buiten willen laten staan, leveren wij ook standaards die gemakkelijk uit elkaar te halen en op te bergen zijn. Bij de hangmatstandaards in onze collectie staat duidelijk aangegeven welke maat hangmatten ervoor geschikt zijn. Voor elke hangmat kunnen wij een passende hangmatstandaard leveren.
Metalen hangmatstandaards
Stalen steunen
Wij bieden een selectie van metalen hangmatstandaards, waaronder aluminium en staal. Onze stalen hangmatstandaards hebben allemaal een poedercoating voor betere weersbestendigheid. Wij raden u aan deze standaards op te bergen wanneer u ze langere tijd niet gebruikt. Deze statieven zijn gemakkelijk te monteren en te demonteren en kunnen dus in uw schuur of garage worden opgeborgen wanneer ze niet worden gebruikt. Onze stalen hangmatstandaards zijn allemaal verstelbaar in hoogte en lengte, zodat ze gemakkelijk passen bij verschillende maten hangmatten. De maximale afmetingen die in de specifieke standaard passen, kunt u zien in de productbeschrijvingen.
Aluminium standboog
Onze prachtige Boogstandaard is gemaakt van geanodiseerd aluminium. Het is vakkundig gemaakt en prachtig gedetailleerd. Het voordeel van deze aluminium hangmatsteun ten opzichte van een houten hangmatsteun is dat hij veel gemakkelijker te monteren en te demonteren is. Er is geen kans op vervorming door hitte of vocht. De bouten zijn van roestvrij staal. Deze hangmatstandaard is uiterst stevig en toch zeer sierlijk. Ideaal voor professioneel gebruik (hotels, enz.) of voor grote tuinen, terrassen, zwembad of strand. Het draagvermogen is 250 kg en de hangmatsteun is geschikt voor alle L (dubbel) en voor bijna al onze XL hangmatten. Aluminium is licht, onderhoudsvriendelijk, gemakkelijk te reinigen en behoudt gedurende lange tijd zijn ongerepte staat. Deze standaard kan het hele jaar door buiten blijven staan.
Hangstoelenstandaards
Een hangstoelstandaard in combinatie met onze hangmatstoelen biedt een geweldig alternatief voor de grotere hangmatstandaards. Ze zijn veel compacter, gemakkelijk binnen te houden en zijn super comfortabel. Wij leveren 2 soorten standaards voor de hangstoel. Eén van samengeperst bamboe en één van larikshout. Beide zijn van superieure kwaliteit en gemaakt om lang mee te gaan. De bamboe hangstoel is iets compacter van formaat, maar past nog steeds op alle grote en XL hangstoelen. Onze hangende stoelstandaards kunnen het hele jaar door buiten blijven staan.