Verzending en retourneren

Gratis verzending in Nederland en België op alle hangmatten, hangstoelen, standaards en muskietennetten!
Voor accessoires gelden de normale verzendkosten. Accessoires die samen met een hangmat of hangstoel worden besteld, worden zonder extra kosten met de hangmat of hangstoel verzonden.

Wij verzenden momenteel producten van maandag tot en met vrijdag. Wij gebruiken DPD koeriers voor onze pakketten. De levering vindt normaal gesproken plaats binnen 48 uur na het plaatsen van uw bestelling. Vanwege de Covid19 beperkingen kunnen koeriersdiensten er soms langer over doen. Bestellingen buiten Nederland duren gemiddeld 5 tot 7 werkdagen. Al onze verzendtarieven zijn gebaseerd op de werkelijke prijzen die wij betalen.

Het artikel kan binnen 30 dagen na ontvangst worden geretourneerd of gewijzigd. De artikelen moeten ongebruikt en in goede staat worden geretourneerd. De hangmatten en stoelen kunnen worden uitgepakt en bekeken, maar er kan niet in worden gezeten omdat dit de nieuwstaat ongeldig maakt. Hangmatten en hangstoelen moeten ongeopend zijn voor teruggave of omruiling. Er worden geen verzendkosten terugbetaald.

Als u een artikel ontvangt dat defect of beschadigd is door het transport. Neem zo snel mogelijk contact met ons op.
Onze producten hebben een garantie van 1 tot 3 jaar tegen breuk. Als u problemen hebt met uw product, neem dan contact met ons op zodat we het probleem kunnen oplossen.

Laat indien mogelijk een telefoonnummer achter wanneer u een bestelling plaatst. Dit kan de koeriersdienst nodig hebben om de weg te vragen.