Hangmat met standaard

Resultaat 1–12 van de 28 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 28 resultaten wordt getoond

Op deze pagina vindt u onze best verkochte hangmat met standaard combinaties. Het is ook mogelijk om een hangmat en standaard apart te bestellen. Voor elke hangmat hebben wij een passende hangmatstandaard beschikbaar.
Wat zijn de voordelen van een hangmat met standaard?

Het voordeel van de set is het gemak – de hangmat past op de standaard en kan er gemakkelijk aan worden gehaakt voor gebruik en weer worden losgemaakt als hij niet wordt gebruikt. Hierdoor hoeft u geen haken meer handmatig aan een boom of aan een stabiele muur te bevestigen.
De standaard is gemakkelijk op te zetten en verstelbaar en zal compatibel zijn met de hangmat die erbij wordt geleverd.
De sets zijn voordeliger in prijs en leveren meestal een aanzienlijke besparing op wanneer ze als complete set worden gekocht in plaats van afzonderlijk.
De standaard biedt ook bewegingsvrijheid, u kunt hem op uw favoriete plaats zetten en gemakkelijk verplaatsen naar uw favoriete plek in de tuin, op het terras of in de serre.
Onze sets worden geleverd met een gepoedercoate standaard die roestbestendig is en een goede bescherming biedt tegen de elementen. Wij raden aan stalen statieven binnen te zetten wanneer ze langere tijd niet worden gebruikt, of ze op te slaan in een schuur of garage.

Wij selecteren de beste hangmat met standaard sets voor uw behoeften en onze klanten zijn dol op deze sets en het gemak dat ze bieden. De standaards worden gekoppeld aan een passende hangmat en zijn eenvoudig op te zetten en af te stellen. Geniet van uw hangmat en maak een mooie aanvulling op uw huis en tuin terwijl u geniet van het comfort en de kwaliteit van Marañon.

Neem contact met ons op voor vragen en deskundig advies op (042) 6005013.

Al onze hangmatstandaards worden gratis verzonden naar heel Ierland.